Praktijk Aleida 0
0
00
Massage

 

 

 

Ontspanningsmassage bij Praktijk Aleida te Leeuwarden ontspant lichaam en geest een aanrader bij stress klachten.

Volgens de Oosterse geneeskunde wordt elke ziekte veroorzaakt door een disbalans in de vitale levensenergie.

Veel fysieke en emotionele factoren hebben een negatieve invloed in het lichaam. Deze invloeden worden verdeeld in overdaad en tekort. Voorbeelden van overdaad in onze Westerse maatschappij zijn stress, te hard werken, hooggevoeligheid, teveel eten en teveel prikkels (geluid, beelden, indrukken). Voorbeelden van tekorten zijn slechte voeding (fastfood), onvoldoende lichaamsbeweging en slaapgebrek. Dit alles kan leiden tot overconsumptie en een sterke behoefte aan bijvoorbeeld suiker, koffie, alcohol of roken. Een ontspanningsmassage, voetreflex massage of shiatsu massage is aan te raden. Een echte aanrader bij hooggevoeligheid, stress maar ook ter voorkoming van eventuele klachten. en ontspanningsmassage bij Praktijk Aleida zorgt voor de juiste balans.

Ook zeer sterke emoties kunnen ons negatief beïnvloeden. Elk orgaanstelsel in het lichaam is verbonden met een bepaalde emotie. Wordt deze emotie niet geuit of verwerkt dan heeft dit op de langere termijn ook een negatieve invloed op de andere orgaanstelsels. Massages helpen het evenwicht te bevorderen en kunnen herstellend en preventief werken.

Praktijk Aleida werkt met een combinatie van verschillende massagevormen te weten

* Kruidenstempelmassage

* Shiatsu massage

* Klassieke massage

* Voetreflex massage

* Hotstone-massage

 

De massageolie bevat warme etherische oliën die geheel persoonlijk wordt samengesteld. De massage ondersteunt het bewustwordingsproces en biedt een goede aanvulling op de andere werkvormen. Op lichamelijk niveau kan massage de bloeddruk en stress verlagen en een positief effect hebben op een betere doorstroming van lymfe en bloed.

Massages kunnen voor vergoeding in aanmerking komen als deze onderdeel zijn van een natuurgeneeskundig consult. Voor vergoedingen kunt u uw polisvoorwaarden raadplegen van uw Zorgverzekeraar.   

 

Praktijk Aleida biedt geen erotische of Tantrische massage.

 

 

 Praktijk Aleida    geneesuwlichaam@gmail.com