Praktijk Aleida 0
0
00
Adres en tarieven

Praktijk Aleida is gevestigd op de Verlengde Schrans 8 8932 NN te Leeuwarden.

De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken en ligt op loopafstand van het bus en trein station. De praktijk is rolstoel toegankelijk. 

U kunt voor het maken van een afspraak telefonisch contact op nemen het telefoonnummer is 06-42413298.

Soms is het niet mogelijk de telefoon te beantwoorden omdat ik bezig ben in de praktijk. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt bel ik u terug.

Ook is het mogelijk een e-mail te sturen voor het maken van een afspraak naar geneesuwlichaam@gmail.com

Tarieven per 1 januari 2019


Consult of behandeling              € 66,00

Kort consult of behandeling       € 48,00

Doordat ik lid ben van de BATC en de NVST komen mijn behandelingen bij de meeste Zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering. 

Afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd. Afspraken die te laat of niet worden afgemeld worden bij u in rekening gebracht en kunnen niet bij uw Zorgverzekeraar worden ingediend.  

 

Cadeaubon of massagebon vanaf € 10,00 bij Praktijk Aleida te Leeuwarden

Een cadeaubon of massagebon van Praktijk Aleida te Leeuwarden is leuk om te geven en een heerlijk cadeau om te ontvangen. Bent u op zoek naar een orgineel cadeau voor verjaardag, moederdag, vaderdag, Valentijn, kerst of zomaar. Geef dan een cadeaubon van Praktijk Aleida, die zelf samen te stellen is.   

Cadeaubonnen van Praktijk Aleida zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00 en zijn vrij te besteden in de praktijk voor verschillende behandelingen, zoals een ontspannings massage, voetrelex massage, nek of schouder massage of een hoofdmassage. De massage bon is niet inwisselbaar tegen geld.  

Intuïteve cadeau bon vanaf € 25,00

Wil je een origineel cadeau aan iemand geven denk dan eens aan een intuïtieve cadeau bon. Met dit prachtig geschenk kun je iemand zelf laten kiezen wat hij of zij bij Praktijk Aleida aan zelfontwikkeling wil gaan doen zoals bv;

* Meditatie

* Kaartlezing 

* Mir methode volgen 

Voor informatie en prijzen kun je een mail sturen naar geneesuwlichaam@gmail.com of op telefoonnummer 06-42413298. Praktijk Aleida te Leeuwarden geeft u graag informatie.Praktijk Aleida    geneesuwlichaam@gmail.com